BINDERIER OCH BUD

Våra duktiga florister hjälper dig med blommor för alla tillfällen! Du kan självklart även köpa lösa snittblommor hos oss och själv arrangera hemma. Vi har alltid ett stort utbud av färska snittblommor. Från tidig vår och ett par månader framåt erbjuder vi självplock av snittulpaner. Håll utkik här på vår hemsida om mer information när självplocket öppnar.

Blommor till bröllopet

Inför bröllopet är ni välkommen att boka tid med någon av våra florister för att få hjälp med alla blommor ni behöver inför bröllopet. Vi hjälper gärna till med brudbukett, blomsterdekorationer och allt annat blomster ni vill förgylla er stora dag med. Självklart kan vi ordna utkörning till bröllopet.

Begravningsblommor

Inför en begravning kan ni tryggt lämna över ansvaret för alla blommor som behövs till våra florister. Vi bokar gärna en tid för att tillsammans med er för att gå igenom val av blommor och utformning av kistdekorationer, kransar och annan utsmyckning. Vi har även möjlighet att ordna med leverans i god tid innan begravningen.

Utkörning

Oavsett om du beställer blommor till bröllop, begravning eller bara vill överaska någon med en bukett, så kan vi ordna med utkörning inom Linköping med omnejd. Prata med oss i butiken så hjälper vi dig!

Vad vi erbjuder

  • Stort utbud av snittblommor
  • Egenproducerade färdiga buketter
  • Binderier för alla tillfällen
  • Utkörning i Linköping och omnejd

Öppettider

Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-15

 

 

Kontakt

013 – 480 49 40
info@linkopingstradgardshandel.se

Linnégatan 27
582 25 Linköping